Innerdörrar

Innerdörrar med unikt utseende

Här hittar du vårt sortiment av dörrskivor. Fördelen med våra dörrskivor är att alla går att få måttanpassade. Som standard har vi idag dörrskivor som passar dörrar som är 520-530, 620-630, 720-730, 820-830 och 920-930 mm samt 2040 mm höga. Vill du veta mer om våra dörrskivor kan du läsa mer här eller så kan du kontakta oss så kan vi förklara hur allt fungerar. När du har hittat en dörrskiva som du gillar går du till vår beställningssida och fyller i beställningsformuläret som sedan vidarebefordras till närmaste återförsäljare. Eller så tar du själv kontakt med din närmaste återförsäljare och gör din beställning.

RONDO

SOLO

RUTER

STUDIO

NYGAMMAL

SLÄT

CLASSIC 1 D

CLASSIC 2 D

HARMONI 3 D

HARMONI 2 D

HISTORIK

DIPLOMAT 3 D

DIPLOMAT 2 D

DIPLOMAT 1 D

FINESS 3 D

FINESS 2 D

FINESS 1 D

Renovera dina innerdörrar på ett snabbt och enkelt sätt

Genom att utnyttja våra måttanpassningsbara dörrskivor kan du på ett snabbt och väldigt enkelt sätt förnya dina gamla dörrar. En fördel med att använda våra dörrskivor är att du slipper byta ut dina nuvarande dörrkarmar och foder, vilket oftast gör att du även måste måla och tapetsera runt karmarna.

Din lackeringsverkstad hjälper dig att renovera dina innerdörrar på ett professionellt sätt. Första steget blir att grovslipa dörren samt måla kanterna i samma färg som dörrskivan. Därefter limmas skivan ca 15 mm från kanten så att dörren passar i din nuvarande dörrkarm. Dörren lackeras därefter industriellt för att få en hållbar och vacker finish.